Woningbeveiliging

Bescherm wat u lief is!

Uw huis beveiligen, een veilige thuishaven bieden aan uw familieleden en met een gerust hart van huis weggaan? Van Klompenburg werkt continu aan een veilige woonomgeving om uw welzijn te bevorderen.


 

Zoekt u oplossingen om uw huis te beveiligen? Weet u niet waar u moet beginnen en wat de grootste gevaren zijn? Van Klompenburg Beveiliging levert, installeert en onderhoudt al meer dan 25 jaar professionele beveiligingssystemen. U bent bij ons aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen.

De optimale woningbeveiliging draait in de eerste plaats om preventie. Onze experts bekijken de zwakke plekken in en rondom uw huis en adviseren u over de beste oplossingen afgestemd op uw situatie. Hoe zinvol is een alarmsysteem en welke componenten heb ik nodig? Kunnen er ook rookmelders worden geïntegreerd en welke voordelen bieden beveiligingscamera’s? Bij al uw vragen helpen onze vakmannen u graag verder. Hoe veilig u woning uiteindelijk wordt en van welk comfort u hierbij wilt genieten, beslist u helemaal zelf.

  • INBRAAKBEVEILIGING

  • CAMERABEVEILIGING

  • BRANDBEVEILIGING

  • TOEGANGSCONTROLE

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Inbraakbeveiliging

Koester een veilige leefomgeving

Thuis wilt u zicht veilig voelen. Inbrekers creëren niet alleen schade of verlies, maar tasten bovenal uw veiligheidsgevoel aan. De politie adviseert u doorgaans om een alarmsysteem te installeren. Een alarmsysteem maakt een woning onaantrekkelijk voor inbrekers. Mochten er inbrekers gesignaleerd worden, dan is de kans groter dat zij gepakt worden.

Het alarmsysteem van Van Klompenburg signaleert ongewenst bezoek en handelingen en slaat in zo’n situatie alarm. Wij helpen u met de beveiliging van uw bedrijfspand. Onze betrouwbare camera’s en alarmsystemen waken 24/7 over uw eigendommen, zodat u met een gerust hart uw pand kunt verlaten.

Camerabeveiliging

Zorg dat inbrekers uw woning overslaan

Ongewenste gasten houden we graag op afstand! Werk preventief met camerabewaking. U kunt met een gerust hart van huis gaan, want onze camera’s leveren een uitermate betrouwbaar en scherp beeld. Daarnaast worden inbrekers afgeschrikt door de camera’s en zullen in de meeste gevallen een ander doelwit zoeken. Betreden onbevoegden toch uw terrein of pand dan registreert een beveiligingscamera dit en beschikt u over bewijsmateriaal. Camerabeveiliging is maatwerk. Elke situatie en elke omgeving vraagt een andere aanpak. Met onze kennis voorzien wij u van de meeste geavanceerde camerabewaking. Optimale huisbeveiliging? Combineer camerabeveiliging met een alarmsysteem.

Brandbeveiliging

Brandveilig wonen

Brandgevaar in woningen; iedereen heeft ermee te maken. Wanneer er brandt uitbreekt, is het essentieel dat iedereen die zich in het pand begeeft zo snel mogelijk in veiligheid kan worden gebracht. Woningbrand creëert immers niet alleen materiele schade, maar veroorzaakt ook jaarlijks vele slachtoffers.

Per 1 juli 2022 is het verplicht in Nederland om een rookmelder te hebben op elke woonverdieping en besloten ruimtes die dienen als vluchtroute. Dit geldt zowel voor koopwoningen als huurwoningen. Heeft u nog geen rookmelders in huis? Dan is het nú tijd om rookmelders aan te schaffen.

Uw brandveiligheid professioneel laten regelen? Van Klompenburg Beveiliging is een kenner op het gebied van veiligheid en heeft ruime ervaring met brandveiligheid.

Toegangscontrole

Meer veiligheid en comfort

Elektronische toegangscontrole biedt u vele mogelijkheden voor het openen van deuren. Het tijdperk van sleutels kwijt komt hiermee ten einde, want met de toegangssystemen die Van Klompenburg u aanbiedt, betreedt u uw woning via een cijfercode, toegangstag of zelfs via een app.

Bent u niet thuis, maar wilt u de pakketbezorger of uw gast toegang geven tot uw woning, dan kan dat gemakkelijk op afstand. Via een intercom met camera ziet u wie er voor de deur staat en kunt u op afstand de deur openen.

Voordelen van toegangscontrole in combinatie met een alarmsysteem? Bij het openen van de deur wordt het alarmsysteem automatisch uitgeschakeld. Bij het sluiten van de deur wordt het alarmsysteem ingeschakeld.

Een automatische poort met toegangscontrole? Via een intercom die ingebouwd is in de poeren van een poort, kunt u bezoekers toegang verlenen tot uw tuin. De bezoeker meldt zich via de intercom. Via een scherm of app kunt u zien wie er voor de inrit staat en opent de poort automatisch als u hiervoor kiest. Op zoek naar een automatische poort? Van Klompenburg Hekwerken helpt u graag verder!

Van Klompenburg is een VEB erkend Beveiligingsbedrijf. Onze medewerkers blijven door trainingen en cursussen op de hoogte van de laatste technieken, wet- en regelgevingen. Onze beveiligingssystemen voldoen aan de gevraagde eisen en zijn allemaal gekeurd. Wij zijn specialist in het installeren van zowel eenvoudige tot zeer geavanceerde beveiligingssystemen.

Wij geloven in maatwerk en een persoonlijke aanpak. Wij informeren en adviseren u graag of de beste oplossing voor uw pand en terrein. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees op deze pagina meer over welke oplossingen wij bieden of neem vrijblijvend contact met ons op.

Totale beveiliging bedrijfshal in Elburg

Totale beveiliging bedrijfshal in Elburg

Lees meer
Uitgebreid beveiligingspakket Bijbelse ‘Zandverhalen’

Uitgebreid beveiligingspakket Bijbelse ‘Zandverhalen’

Lees meer
Optimale beveiliging appartementen in Den Haag

Optimale beveiliging appartementen in Den Haag

Lees meer
Alarmsysteem, camerasysteem en hekwerken voor Banzo Hoogeveen

Alarmsysteem, camerasysteem en hekwerken voor Banzo Hoogeveen

Lees meer
Toegangscontrole voor caravanstalling

Toegangscontrole voor caravanstalling

Lees meer
Intercomsysteem en camera’s in Emmeloord

Intercomsysteem en camera’s in Emmeloord

Lees meer

Alle diensten en producten in één!

Benieuwd naar alle producten en diensten van Van Klompenburg Beveiliging? Download hier onze complete brochure. Vragen? Neem contact met ons op.

BROCHURE DOWNLOADEN

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies