Uitgebreid beveiligingspakket Bijbelse ‘Zandverhalen’

Totaal beveiligingspakket ‘Zandverhalen’

  • Locatie: Elburg
  • Type: Bedrijfshal

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Risco alarmsysteem
  • Morley brandmeldinstallatie
  • Dahua camerasysteem met meer dan 25 camera’s

Meer dan 25 camera’s en meer voor Bijbelse zandsculpturen

Een uniek, Bijbels museum van zand: dat is Botters, Bijbel en Blikken. De enorme hal aan de haven van Elburg is het toneel voor een scala aan zandsculpturen. Zij vertellen stuk voor stuk bijzondere verhalen uit de Bijbel. Voor een project van dergelijke proporties is goede beveiliging van groot belang. Van Klompenburg beveiliging heeft daarom een brandmeldinstallatie, een camerasysteem met meer dan 25 camera’s en een alarmsysteem geïnstalleerd bij deze Zandverhalen tentoonstelling.

Morley brandmeldinstallatie

Een grote ruimte, veel bezoekers…  u moet er niet aan denken dat in die situatie (te) laat ontdekt wordt dat er brand is ontstaan. Een goede brandmeldinstallatie is dus letterlijk van levensbelang voor alle bezoekers die op dat moment aanwezig zijn. We hebben daarom een Morley brandmeldinstallatie gemonteerd in de hal van Botters, Bijbel en Blikken. Morley-IAS is onderdeel van de bekende onderneming Honeywell. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een grote speler in de wereld van brandmeldsystemen: van eenvoudige installaties tot innovatieve, intelligente systemen die in een groot netwerk functioneren.

Dahua camerasysteem met meer dan 25 camera’s

U heeft geen ogen in uw rug. Maar gelukkig kunt u vertrouwen op de kwaliteit van Dahua! We plaatsten een uitgebreid camerasysteem met meer dan 25 camera’s in het Elburgse havenpand. Zo kunnen medewerkers alle hoeken van de hallen in de gaten houden. Het camerasysteem verhoogt de veiligheid en zorgt er daardoor voor dat u zicht houdt op dat wat zich in en rond uw bedrijf afspeelt.

Risco alarmsysteem in het gehele pand

Ongewenste gasten worden direct gesignaleerd met het Risco alarmsysteem. Risco beschermt vele miljoenen klanten over de hele wereld met haar kwalitatieve oplossingen op het gebied van beveiliging. Voortdurend ontwikkelen en nieuwe technologieën uitproberen is daarbij dagelijkse kost. Met een ruim assortiment beveiligingsproducten is Risco een allround speler in de markt. Door de combinatie van brandmeld-, camera- en alarmsysteem kan Zandverhalen in Elburg rekenen op een veilige omgeving voor zowel haar medewerkers als haar duizenden bezoekers.

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies