Toegangscontrole

Meer veiligheid en comfort

Elektronische toegangscontrole biedt u vele mogelijkheden voor het openen van deuren. Het tijdperk van sleutels kwijt komt hiermee ten einde, want met de toegangssystemen die Van Klompenburg u aanbiedt, betreedt u uw woning via een cijfercode, toegangstag of zelfs via een app.

Signaleren en identificeren van bezoekers

Om erachter te komen wie voor uw deur of poort staat, kan de toegang worden voorzien van een camera met optioneel een intercomsysteem. Na de check kunt u overgaan tot het verschaffen van toegang: automatisch openen van de deur of poort. Van Klompenburg biedt u diverse oplossingen in een camera-intercominstallatie. De intercom met camera integreren in uw huisautomatisering en domotica systeem? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Deuren openen met toegangstag of toegangsdruppel

De deur openen met een tag  is veilig, eenvoudig en vooral heel simpel in gebruik. Toegang verkrijgen met een tag, druppel of kaart is één van de meest gebruikte vormen op het gebied van toegangscontrole en toegangsbeheer. Als de tag, druppel of kaart over het slot wordt bewogen, gaat de deur voor automatisch open. Een toegangssysteem met druppel is geschikt voor permanente of tijdelijke toegangsverlening. Het is daarbij ook mogelijk om rechten uit te breiden of te beperken. Zo geeft u bijvoorbeeld de schoonmaakster toegang tot uw woning, maar de tuinman alleen tot de tuin en schuur.

Op afstand uw deur openen

Bent u niet thuis, maar wilt u de pakketbezorger of uw gast toegang geven tot uw woning, dan kan dat gemakkelijk op afstand. Middels een app op uw telefoon ziet u wie er voor de deur staat en kunt u op afstand de deur openen.

Toegangscontrole met alarmsysteem

Voordelen van toegangscontrole in combinatie met een alarmsysteem? Bij het openen van de deur wordt het alarmsysteem automatisch uitgeschakeld. Bij het sluiten van de deur wordt het alarmsysteem ingeschakeld.

Toegangspoorten met intercomsysteem

Een automatische poort met toegangscontrole? Via een intercom die ingebouwd is in de poeren van een poort, kunt u bezoekers toegang verlenen tot uw terrein. De bezoeker meldt zich via de intercom. Via een scherm of app kunt u zien wie er voor de inrit staat en opent de poort automatisch als u hiervoor kiest. Op zoek naar een automatische poort? Van Klompenburg Hekwerken helpt u graag verder!

Op zoek naar een hekwerk of poort? Klik hier!

Vraag gratis een offerte aan van uw beveiligingspakket!

Direct offerte aanvragen

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies