Camerabeveiliging

Zorg dat inbrekers uw woning overslaan

Camerabewaking in en om uw huis zorgt ervoor dat u met een gerust hart van huis kan gaan. Onze camerasystemen zijn zeer betrouwbaar en leveren een haarscherp beeld op.

Nut van bewakingscamera’s

De belangrijkste functie van beveiligingscamera’s is preventie. Een inbreker zal een woning met camera’s sneller overslaan en opzoek gaan naar een ander doelwit. Mochten inbrekers toch een poging wagen, dan nemen de camera’s de beelden op en kunnen de daders worden geïdentificeerd. De beelden leveren tot slot bewijsmateriaal op van de daden en schade die de inbrekers hebben aangebracht.

Privacy en regels omtrent beveiligingscamera’s

Aan het plaatsen van camera’s voor uw woning zijn enkele regels verbonden. U moet door middel van een bord of sticker aangeven dat u bewakingscamera’s heeft. Op deze wijze wordt de privacy van voorbijgangers en buren niet geschonden. Camerabewaking dient voor de veiligheid van uw woning en eigendommen en niet voor het inspecteren van de omgeving. Wanneer een gedeelte van de openbare weg of andere woning is dit legaal, mits dit noodzakelijk is en ten behoeve van de woningveiligheid.

Let op: bewakingsbeelden mogen 28 dagen bewaard worden.

Professioneel advies

Om goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en opstelling van de bewakingscamera apparatuur essentieel. Door de grote keuze aan apparatuur is een professioneel advies van groot belang. Hierbij wordt gekeken naar de afstanden, opstellingsmogelijkheden en het te bewaken gedeelte van het terrein of locatie in het pand.

Camera installatie

Van Klompenburg zorgt voor een professionele en deskundige installatie van bewakingscamera’s voor uw woning. De monteurs zorgen dat de camera’s de juiste beelden filmt en dat er geen inbreuk wordt gedaan op de privacy van derden, zodat u voldoet aan alle wettelijke richtlijnen.

Beveiligingscamera’s bedienen en bekijken vanaf uw telefoon

Waar u ook bent, via de app op uw smartphone of tablet kunt u ten allen tijden uw camera’s bedienen. Kijk bijvoorbeeld live mee of laat een opname maken. Onze experts stellen al uw wensen aan en zorgen dat deze acceptabel zijn conform de voorgeschreven richtlijnen.

Live cameratoezicht

Wij houden een oogje in het zeil om uw veiligheid te optimaliseren. Dit doen wij door middel van bewakingscamera’s die lieve door onze bewakers bekeken worden. Dit kan 24 uur per dag, maar ook tussen specifieke tijden of als een tijd van huis bent voor bijvoorbeeld een vakantie. Wij ontzorgen u volledig.

Bij verdachte beelden, schakelen de bewakers hulpdiensten in. Op deze manier bent u ongewenste gasten een stap voor en wordt inbraak, vernieling of een overval voorkomen.

Intercomsysteem met camera

Ideaal voor als u alleen welkome gasten wil toelaten tot uw tuin, terrein of woning. Via een spraakverbinding of spraak-beeldverbinding ziet en hoort u wie zich meldt.

Toegang geven op afstand is zeer functioneel als u veel op pad bent, maar wel regelmatig gasten of bezoekers toegang wilt verlenen. Van pakketbezorger tot familielid: u bepaalt in enkele seconden of een persoon entree krijgt tot uw ruimte. Tevens is het mogelijk om te zien wie er voor uw inrijpoort staat en met een knop de toegang tot uw inrit openen.

Intercomsysteem met domotica

Van Klompenburg Beveiliging speelt in op innovatie, waardoor het mogelijk is om zelfs garagedeuren, verlichting of de sproei-installatie in de tuin aan te sturen. Voor de verlichting en sproei-installatie is een domotica-systeem onmisbaar. Ook uw intercomsysteem kan gekoppeld worden aan de domotica installatie, waardoor u alle geautomatiseerde taken binnen één systeem kunt aansturen.

Lees meer over domotica

Vraag gratis een offerte aan van uw beveiligingspakket!

Direct offerte aanvragen

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies