Inbraakbeveiliging

Koester een veilige leefomgeving

Wist u dat er elke 11 minuten een inbraak in Nederland plaatsvindt? Bij een onbeveiligd huis kan een inbreker binnen 30 seconden binnendringen. Daarbij brengen inbrekers niet alleen schade en verlies van kostbaarheden aan, maar tasten zij bovenal uw veiligheidsgevoel aan.

Het alarmsysteem van Van Klompenburg detecteert ongewenst bezoek en slaat letterlijk alarm. Niet alleen als mensen uw terrein betreden, maar ook als er een raam of deur ongeoorloofd geopend wordt.

Zo werkt een alarmsysteem

Een gecertificeerd alarmsysteem is de beste manier om inbrekers af te schrikken. Een draadloos alarmsysteem bewaakt uw woning, gezinsleden en kostbaarheden. Het alarmsysteem bestaat standaard uit een aantal componenten welke u zelf uitkiest. Met een app kunt het alarmsysteem op afstand bedienen.

De bewegingsdetectoren van het alarmsysteem registreren iedere beweging en zullen bij een ingeschakeld systeem direct melding maken. Het magneetcontact wordt gemonteerd bij een deur of raam en zal bij opening een melding doorgeven naar het systeem. De meldkamer schakelt indien nodig de hulpdiensten in.

domotica

Bediening op afstand middels app

Via een internetverbinding heeft uw mobiele telefoon of tablet met een app contact met uw alarmsysteem. Ook als u meerdere camera’s heeft, zijn de beelden allemaal binnen één app te zien. Zo heeft u snel overzicht over de situatie rond uw woning, kantoor of winkel.

Ook als u niet in de buurt bent, ontgaat u niets. Niet alleen op locatie, maar óók op uw smartphone gaat het alarm af en kunt u maatregelen nemen. Alarmsystemen zijn perfect te combineren met camerabeveiliging.

Alarmsysteem koppelen aan 24/7 operationele meldkamer

Uw beveiligingssysteem kunt u verbinden met een meldkamer. Deze meldkamer is 24/7 operationeel en komt bij onraad direct in actie. Bijvoorbeeld door beveiligers of de politie in te schakelen. De meldkamer heeft een directe en constante verbinding met uw beveiligingssysteem. Als het alarmsysteem afgaat dat ziet de alarmcentrale dit direct. Zij nemen telefonisch contact met u of de door u aangewezen sleutelhouders. De sleutelhouders zijn bijvoorbeeld uw buren, familie of vrienden. In geval van nood, zoals bij een overval, inbraak of branduitbraak, schakelt de alarmcentrale hulpdiensten in.

Alarminstallatie integreren in domoticasysteem

U kunt ervoor kiezen om uw alarminstallatie te integreren in uw domoticasysteem. Via één systeem bedient u dan bijvoorbeeld de rolluiken, temperatuur en het alarmsysteem.

Persoonlijk advies inbraakbeveiliging

Van Klompenburg heeft een enorme hoeveelheid verschillende waarschuwingssystemen. Bedraad en draadloos, met beeld of met geluid, voor kleine en grote woningen, voor jongeren en ouderen. Het kan allemaal. Onze adviseur vindt precies de juiste oplossing

Adviesgesprek aanvragen

Vraag gratis een offerte aan van uw beveiligingspakket!

Direct offerte aanvragen

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies