Slagbomen

Gecontroleerd toegang verlenen tot een terrein

Slagboominstallatie toegangscontrole

Bent u op zoek naar een snelle controle van personen die uw terrein willen betreden? Slagbomen zijn de uitkomst. Ook bij de afsluiting van een parkeergarage of parkeerterrein zijn slagbomen een goede oplossingen. De slagboom vereist weinig ruimte en doet vlot zijn werk.

Laat bezoekerscontrole plaatsvinden middels een slagboom met kentekenherkenning of voertuigherkenning. Liever uw slagboom bedienen middels een handzender, kaartlezer of codeslot? Ook hierin bieden wij u een passende en op maat gemaakte oplossing die het beste sluit bij uw wensen.

Slagboom met kentekenherkenning

Uw terrein kan met behulp van kentekencamera’s de gehele dag afgesloten zijn. Personeel en bezoekers die geregistreerd staan krijgen automatisch toegang. Onbevoegden worden dus niet toegelaten. Voordat de slagboom open gaat, zal een voertuig aanrijden tot aan de hefboom. Door de detectielus zal het systeem herkennen dat een voertuig het terrein op wilt rijden. Via het beheersysteem kunt u eenvoudig kentekens toevoegen en verwijderen.

Zodra er een voertuig voor de slagboom staat en de slagboom moet open gaan door middel van kentekenherkenning, is er ook een camerasysteem nodig. Zo’n camerasysteem focust zich op het kenteken van de auto, en maakt hier een vergroting van. Doordat het kenteken wordt vergroot, kan het camerasysteem het kenteken lezen en wordt er in de database gezocht of dit kenteken automatisch toegang mag ontvangen tot het parkeerterrein.

Slagboom met kaartlezer, tag of druppel

Door te kiezen voor kaartlezers kunt u in het toegangscontrolesysteem ook gebruikers koppelen aan datum, tijd en frequentie. Dit is handig indien u één of meerdere gebruikers voor een door u bepaalde tijd toegang wil verlenen. De kaartlezer is ook mogelijk met tags of druppels. De personen die standaard toegang hebben, ontvangen een kaart, tag of druppel waarmee zij de slagboom kunnen openen.

Lange afstandlezers

Langs afstandlezers detecteren voertuigen tot op 10 meter afstand. Daartoe wordt een voertuig voorzien van een transponder. Hiermee wordt toegangscontrole apparatuur als slagbomen, pollers, schuif- en draaipoorten op eenvoudige wijze op afstand bediend, zodat een vlotte doorstroming ontstaat.

Professionele slagboominstallatie voor uw terrein?

Slagbomen zijn er in veel soorten en maten. Elke situatie vraagt een ander soort slagboom. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar met passend advies. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een vrijblijvende afspraak
Alarmsysteem voor Nunspeetse school

Alarmsysteem voor Nunspeetse school

Lees meer
Alarmsysteem, camerasysteem en hekwerken voor Banzo Hoogeveen

Alarmsysteem, camerasysteem en hekwerken voor Banzo Hoogeveen

Lees meer
Beveiliging met brandmeldinstallatie en camerasysteem

Beveiliging met brandmeldinstallatie en camerasysteem

Lees meer
Beveiliging voor indrukwekkend pand van Heron Auto

Beveiliging voor indrukwekkend pand van Heron Auto

Lees meer
Brandmeldinstallatie en ontruimingsalarm voor dorpshuis

Brandmeldinstallatie en ontruimingsalarm voor dorpshuis

Lees meer
Camerasysteem en rookmelders carcleaning Van Essen

Camerasysteem en rookmelders carcleaning Van Essen

Lees meer

Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen

Alle diensten en producten in één!

Benieuwd naar alle producten en diensten van Van Klompenburg Beveiliging? Download hier onze complete brochure. Vragen? Neem contact met ons op.

BROCHURE DOWNLOADEN

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies