Alarmsystemen

Alarm bij overtredingen, zodat u optimaal veilig bent

Alarmsysteem installatie voor bedrijven

Met een alarminstallatie van Van Klompenburg ontvangt u 24 uur per dag bescherming. U kunt als eigenaar en ondernemer met een gerust hart uw pand verlaten, want het alarmsysteem waakt over uw bedrijfspand of kantoor. Betrouwbaar en gekeurd volgens de strengste Europese eisen leveren en installeren wij alarmsystemen. Daarbij verlenen wij een servicegerichte dienstverlening waarbij uw wensen en veiligheid hoog in het vaandel staan.

Met een alarminstallatie wordt uw pand elektronisch beveiligd. Dit gebeurt via detectoren, sensoren en contacten. Deze signaleren wanneer iemand ongewenst in uw bedrijfspand is en geven dit door aan de alarmcentrale (meldkamer). De centralisten in de meldkamer kunnen dan de door u opgegeven contactpersonen waarschuwen en indien nodig de politie inschakelen.

Wij leveren en installeren uitgebreide bekabelde alarmsystemen met opties zoals camerabewaking en toegangscontrole. Daarnaast hebben wij ook professionele draadloos alarmsystemen met vele opties.

Essentie en maatwerk van een alarmsysteem

Ondanks dat er in Nederland een laag criminaliteitspercentage is, ontvangt de politie dagelijks 193 meldingen per dag van inbraken via een alarm.

Iedere beveiligingssituatie is anders en vergt maatwerk. Het gemak van Van Klompenburg Beveiliging begint dan ook met een gesprek met één van onze beveiligingsadviseurs. Tijdens deze afspraak worden de inbraakgevoelige punten van uw pand geïnventariseerd. Om vervolgens samen met u af te stemmen welke beveiliging het beste bij uw situatie past.

Ja, ik wil vrijblijvend advies

Alarmsysteem op afstand bedienen via een app

Via een gratis app kunt op afstand uw alarmsysteem eenvoudig bedienen. Zet het alarmsysteem bijvoorbeeld aan of uit. Heeft u ook beveiligingscamera’s dan kunt u de beelden hiervan ook via de app bekijken.

Alarminstallatie integreren in domoticasysteem

U kunt ervoor kiezen om uw alarminstallatie te integreren in uw domoticasysteem. Via één systeem bedient u dan bijvoorbeeld de rolluiken, temperatuur en het alarmsysteem.

Alarmsysteem koppelen aan een 24/7 operationele meldkamer

Uw beveiligingssysteem kunt u verbinden met een meldkamer. Deze meldkamer is 24/7 operationeel en komt bij onraad direct in actie. Bijvoorbeeld door beveiligers of de politie in te schakelen. De meldkamer heeft een directe en constante verbinding met uw beveiligingssysteem. Als het alarmsysteem afgaat dat ziet de alarmcentrale dit direct. Zij nemen telefonisch contact met u of de door u aangewezen sleutelhouders. In geval van nood, zoals bij een overval, inbraak of branduitbraak, schakelt de alarmcentrale hulpdiensten in.

Alarmsysteem voor Nunspeetse school

Alarmsysteem voor Nunspeetse school

Lees meer
Alarmsysteem, camerasysteem en hekwerken voor Banzo Hoogeveen

Alarmsysteem, camerasysteem en hekwerken voor Banzo Hoogeveen

Lees meer
Beveiliging met brandmeldinstallatie en camerasysteem

Beveiliging met brandmeldinstallatie en camerasysteem

Lees meer
Beveiliging voor indrukwekkend pand van Heron Auto

Beveiliging voor indrukwekkend pand van Heron Auto

Lees meer
Brandmeldinstallatie en ontruimingsalarm voor dorpshuis

Brandmeldinstallatie en ontruimingsalarm voor dorpshuis

Lees meer
Camerasysteem en rookmelders carcleaning Van Essen

Camerasysteem en rookmelders carcleaning Van Essen

Lees meer

Wij denken voor én met onze klanten mee om zo de beste oplossing voor buitenbeveiliging te adviseren

Alle diensten en producten in één!

Benieuwd naar alle producten en diensten van Van Klompenburg Beveiliging? Download hier onze complete brochure. Vragen? Neem contact met ons op.

BROCHURE DOWNLOADEN

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies