Totale beveiliging bedrijfshal in Elburg

Totaal beveiligingspakket bedrijfshal

 • Locatie: Elburg
 • Type: Bedrijfshal

Uitgevoerde werkzaamheden

 • Beveiliging
 • Handmelders
 • Rookmelders
 • Camera’s
 • Tagsysteem
 • Vingerafdruklezer

 

Beschrijving

Een totaal beveiligingspakket van Van Klompenburg beveiliging ontzorgt u volledig. Ook de firma Allround zonwering – één van onze ‘buren’ op bedrijventerrein Broeklanden in Elburg – heeft dit ervaren. Daar mochten we het gehele pand voorzien van beveiligings- en alarmsystemen. Van hand- en rookmelders tot tagsysteem, vingerafdruklezer en camera’s: met hulp van de juiste systemen werkt u veilig, heeft u zicht op uw medewerkers en laat u uw pand ’s avonds met een gerust hart achter.

Een goede rookmeldinstallatie redt levens

Om een veilige werkplek te creëren voor u en uw medewerkers, is een rookmelder van levensbelang. Het brandalarm waarschuwt u zodra het letterlijk onraad ruikt. Ziet u rook of vuur, maar heeft de rookmelder dit nog niet gedetecteerd? Dan kunt u middels een handmelder anderen waarschuwen voor dit gevaar. Door de handmelders op diverse plaatsen in het pand op te hangen, kunnen mensen elkaar ten allen tijde inlichten.

Beveiliging en camera’s gaan hand in hand

Het geplaatste beveiligingssysteem is uitgevoerd met de nodige camera’s voor extra controle van het te bewaken pand. Zowel binnen als buiten zijn camera’s opgehangen, zodat elke ingang duidelijk in beeld is. Deze zogenaamde dome camera’s hebben door hun zwart/witte vorm een fraai uiterlijk en modern karakter.

Tagsysteem en vingerafdruklezer voor personeelsmanagement

Met een tagsysteem houdt u eenvoudig in de gaten wie uw bedrijfspand binnenkomt. Bovendien is het voor medewerkers een gemakkelijke manier om zichzelf toegang te verschaffen zonder een sleutel nodig te hebben. Per tag stelt u in welke ruimtes de desbetreffende taghouder mag betreden. Heeft een magazijnmedewerker geen toegang tot bijvoorbeeld de ruimte met het administratie-archief? Dan stelt u dit middels het tagsysteem eenvoudig in. Met de vingerafdruklezer klokt uw personeel gemakkelijk in en uit, zodat u een overzicht heeft van de gemaakte uren. Dit ontneemt zowel uw personeel als uzelf extra werk.

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

 1. Vul uw gegevens in
 2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
 3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies