Uiteenlopende beveiligingsvormen in Elspeet

Beveiligingshulpmiddelen bedrijfshal

  • Locatie: Elspeet
  • Type: Bedrijfshal

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Camera’s
  • Gecontroleerde toegangscontrole
  • PIR bewegingssensor
  • Bedieningspaneel
  • Cijfercodeklavier

Diverse vormen van beveiliging

Van Klompenburg Beveiliging is gespecialiseerd in het creëren van uiteenlopende beveiligingsopties die alle bijdragen aan een veilig gevoel in en rond uw huis of bedrijfspand. Bij dit project in Elspeet mochten we diverse beveiligingshulpmiddelen monteren, zoals gecontroleerde toegang. Naast camera’s hebben we ook een gecombineerd alarm- en toegangscontrolesysteem geplaatst van Vanderbilt.

Gecontroleerde toegang met een tagsysteem

U houdt een oogje in het zeil wanneer u de toegangsdeuren van uw bedrijf afsluit met een tagsysteem. Bij dit project monteerden we een Vanderbilt systeem. De stijlvolle, zwarte uitstraling maakt de toegangscontrole een praktische én mooie toevoeging op uw beveiligingssysteem. Door een dergelijk hulpmiddel te gebruiken bij uw bedrijfspand, hoeft u geen overdaad aan sleutels aan te schaffen. Zo voorkomt u een wildgroei aan (bijgemaakte) sleutels waar u zelf geen weet van heeft. Is een medewerker niet langer in dienst maar heeft hij zijn tag nog niet ingeleverd, dan kunt u middels het systeem deze toch al buiten werking stellen. Zo weet u zeker dat u altijd controle hebt over wie er in en uit loopt.

Camera’s en alarmsysteem

Een alarmsysteem bestaat uit magneetcontacten en PIR-detectoren. Een PIR is een bewegingssensor die vaak in de hoek van een ruimte opgehangen wordt. Zijn afkorting komt van ‘Passief InfraRood detector’. Als de PIR beweging opmerkt via infrarood, geeft hij een signaal door aan het alarmsysteem. In sommige gevallen wordt de beweging ook doorgegeven aan een lamp. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij een buitenlamp met bewegingssensor, waardoor u niet in het donker uw sleutel in het slot hoeft te steken. De combinatie van PIR en camera’s zorgen ervoor dat het terrein goed beveiligd is. Een veilig gevoel voor de eigenaar!

Alle beveiliging centraal op één scherm

Diverse systemen, één bedieningspaneel. Dat is de kracht van een hoogwaardig beveiligingsplan van Van Klompenburg. Hang het paneel op een centrale plek en u bedient het gebruiksvriendelijke paneel eenvoudig en snel. Dankzij het touchscreen heeft het bedieningspaneel dat we gebruikten bij dit project een schitterend, strak design. Maar ook Van Klompenburg Hekwerken mocht een belangrijke bijdrage leveren aan de uitstraling van het pand. Lees hier alles over de sier schuifpoort die we als erfafscheiding plaatsten.

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies