Reguliere en thermische camerasystemen afvalverwerker

Reguliere en thermische camerasysteem afvalverwerker

  • Locatie: Oldebroek
  • Type object: Bedrijfspand

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Dahua camerasysteem
  • Dahua bi-spectrum thermische camera’s

Op een groot bedrijfsterrein kan het lastig zijn om overzicht te houden. Een goedwerkend camerasysteem biedt dan uitkomst. Deze belicht alle hoeken van het terrein en verzamelt alle beelden op één scherm. Voor Van Werven – specialist in infra en recycling – een ideale manier om met één blik het gehele terrein in de gaten te houden.

Dahua camerasystemen afvalverwerker Van Werven

In de wereld van camerasystemen is Dahua een grote speler met kwalitatief hoogwaardige camera’s. Door de scherpe beelden en het praktische gebruiksgemak is het een veelgekozen optie voor zowel particulieren als bedrijven. Ook voor het pand van afvalverwerker Van Werven in Oldebroek mochten we beveiligingsproducten van Dahua installeren. Naast een regulier camerasysteem plaatsten we Dahua bi-spectrum thermische camera’s.

Wat is een thermische camera?

Een thermische camera wordt ook wel een warmtebeeldcamera genoemd. Dit type camera kijkt met infrarood straling naar zijn omgeving. Wist u dat een object met een temperatuur boven nul automatisch infraroodstraling uitzendt? Door de lichaamstemperatuur van bijvoorbeeld een mens (zo’n 37 graden Celsius) wordt deze persoon duidelijk zichtbaar op de infrarood camera. De warmte zorgt voor een opvallende roodoranje-kleurige vlek op het scherm. Zo is voor de eigenaar direct te zien dat er iemand op het terrein loopt. In het geval van afvalverwerker Van Werven is de thermische camera specifiek bedoeld om afvalbroei snel op te sporen en tegen te gaan. De warmtebeeldcamera registreert de temperatuur in een berg afval, waar dat met het blote oog niet te zien is. Extra veiligheid en snelle branddetectie zijn gegarandeerd!

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies