Inbraak- en brandmeldsysteem hotel

  • Locatie: Almere
  • Type object: Hotel

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Brandmeldinstallatie met handmelders
  • Rookmelders
  • Inbraakalarm
  • Bedieningspaneel

Goede beveiliging van levensbelang

Wanneer je als hotel de verantwoordelijkheid voor honderden personen hebt – zowel bezoekers als personeel – dan is goede beveiliging van levensbelang. Het op tijd waarschuwen van gasten kan voorkomen dat mensen bedwelmd raken door de rook of dat ze door een vuurzee zelfs hun kamer niet op tijd kunnen verlaten. Gelukkig nam deze vestiging van Ibis Hotels in Almere goede maatregelen en hebben zij gekozen voor een volledige Honeywell branddetectiesysteem. Ook monteerden we inbraakbeveiliging.

Brandmeldsysteem hotel Ibis Almere

Denkt u aan een brandmeldsysteem, dan denkt u ongetwijfeld meteen aan een rookmelder. Logisch: een rookmelder pikt signalen van rook op nog voordat de concentratie zo hoog is dat verstikking dreigt. In openbare ruimtes en publieke gebouwen gelden meer eisen dan deze en moeten verdere voorzorgsmaatregelen getroffen worden. Zo monteerden we in dit hotel een volwaardige brandmeldinstallatie die volledig te bedienen is met een bedieningspaneel van Honeywell. Naast de rookmelders monteerden we diverse handmelders voor het brandalarm en signaalgevers voor het ontruimen van het pand. Het brandmeldsysteem is gebaseerd op volledige bewaking, wat inhoud dat er in elke ruimte een rookmelder geplaatst wordt. Als laatste is het systeem door een extern inspectiebureau gekeurd om zo een inspectiecertificaat te kunnen overhandigen.

Belangrijk: inbraakbeveiliging op maat

Goede inbraakbeveiliging verkleint de kans op een geslaagde inbraak. In het pand legden we een inbraakalarm aan, zodat een eventuele indringer direct alle aandacht krijgt. Ook voor het personeel is het een prettig gevoel dat hun veiligheid hierdoor extra beschermd wordt.

Wij staan voor u klaar

Contact opnemen

Wij staan voor u klaar!

Neem contact op met Van Klompenburg Beveiliging

Wij zijn uw vertrouwde adres voor al uw beveiliging op maat. Ruim 25 jaar ervaring in deze branche.

  1. Vul uw gegevens in
  2. Wij nemen binnen 2 dagen contact met u op
  3. In overleg maken wij vrijblijvend een offerte op maat

Neem contact op voor vrijblijvend advies