Hoogwaardige bedrijfsbeveiliging in Oostendorp

Beveiligingssysteem bedrijfspand

  • Locatie: Oostendorp
  • Type: Bedrijfspand

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Beveiligingssysteem van Risco
  • Rookmelders gekoppeld aan alarmsysteem
  • Camerasysteem van Dahua
  • Codeklavier (Intratone)

Nostalgie samen met geavanceerde techniek

Oud en nieuw komen op schitterende wijze samen bij dit project in Oostendorp. Bakkerij Schuld is gevestigd in een prachtig pand met aangrenzende molen. Hoewel het gebouw er nostalgisch uitziet, is de techniek binnen dat allerminst. U vindt er hoogwaardige machines, kwalitatieve beveiligingssystemen en een heus pick-up point voor online bestelde boodschappen! Samen met onze opdrachtgever C3 Computers gingen we voor dit mooie project aan de slag.

Goede beveiliging van levensbelang

Goede beveiliging kan van levensbelang zijn voor u en uw personeel. Bovendien biedt het een veilig gevoel wanneer u weet dat diverse extra ‘ogen’ in de vorm van camera’s met u meekijken. In deze uitgebreide bakkerij plaatsen wij diverse beveiligingssystemen en rookmelders. Zo worden personeel en klanten tijdig gewaarschuwd wanneer er brand gesignaleerd is.

Optimale inbraakbeveiliging

De bewegingssensoren van PIR, een flitslamp en diverse camera’s zorgen samen voor goede inbraakbeveiliging. Wanneer er iets loos is, wordt u hiervan direct op de hoogte gesteld. Met een gebruiksvriendelijk bedienpaneel stelt u de systemen in zoals u dat wilt en schakelt u ze gemakkelijk in en uit.

De klant op één: pick-up point met codeklavier

Online je brood bestellen, zodat je zeker weet dat het voor je klaarligt. Het kan via de website van bakkerij Schuld. Naast een bezorgservice kunt u uw bestelling ook ophalen wanneer het u uitkomt. In samenwerking met C3 Computers voorzag Van Klompenburg het pick-up point van een speciaal codeklavier van Intratone. Bij uw bestelling krijgt u een unieke toegangscode en hiermee opent u de deur om uw brood en banket op te halen. Een praktisch systeem dat de kwaliteit van een bakker combineert met het gemak van domotica!

Beveiligingssysteem nodig?

Wilt u ook informatie over de mogelijkheden van een beveiligingssysteem of handig codeklavier voor uw bedrijf? Neem contact met ons op en het komt voor de bakker!

Neem contact op

    Onze missie: veilig werken | veilig wonen | veilig voelen